Friday, November 14, 2008

opismate??housemate??~sama aja~

since masuk uitm nih aku t'pks admit that kekurangan kawan sket kat cni..tak kenai org lagi kan...tp fortunately for me, aku jumpa gak la kwn2 yg bleh layan gla ngan aku..at least if nak ajk pi meronggeng mn2 depa tak penah tolak..tp bkn ada tmpt nak jln sgt kat cni pun kan..so,i want to take this chance to introduce my two frens, my officemate merangkap housemate aku..nmpk sgt aku tak ckp kwn kan??uhuh....

tadaa..this is ct sarina sulaiman..a.k.a ina..otw alik umah time nih and biasa la
aku suka nyibukkan diri nangkap gmbr gak..hehe


and now we become three..me~sri~ina

me and my new hsmate...her full name??
sri kandy putri naru bt abdul hamid naru..

and i thought my name is looong..uhuh


us otw trn pi alor star...uat pe??

to play bowling!!!sri 1st time maen and lucky her coz she got a really good teacher..
that would be me of course..hehe

this was the outcome..aiseh kecik plak gmbr nih..
tak nmpk markah kan2??rugi2...


and we went to uum..ada pesta konvo and my two hsmts bought-->mainan yg belh kuarkan belon tuh..
i dun know the name of it..tp tuh la yg depa beli..adoila hsmt2 ku ini..


tu lah kwn2 yg aku de skng nih..thank god i have them around..tq2!!hehe

12 comments:

MiSaE said...

ahaks..aku tau markah bowling ko over 100..

panjang beno name c seri..siap ade naru2 lagi..=P

cha said...

sae,
biasa la aku..men bowling msti dapat 100 lebih..wakaka poyo gler...

a'ah pnjg namanya..aku pun br je igt tol2 nama dia..lama gak aku amek masa nak hafal nama dia..uhuh

anom said...

waaaa.. cha terrer main bowling.. lama tak main pun terer gak na..

Lady Intan said...

wah,terrer cousin aku nih men bowling..hakz!!

cha said...

ya biasala...bakat terpendam!!wakaka..perasan lebih la tuh

The Zonan Factor said...

aku penah jumpa si sri ni kan..irfan suka kat dia hehehe

skpn said...

MiSaE: hehe Naru tu family name :)

Cha: hehe i pun ingat gak ur name kan? wah u mmg letak pics & nama penuh i betul2 la huhu.. camner i nak lari dari Dunia camni? haha

The Zonan Factor: :D *malu* lol

cha said...

skpn a.k.a sri : poyo la kamu ini!!

skpn said...
This comment has been removed by the author.
skpn said...

:D adoOooi..

psst, jadi exercise tak petang ni?
SB dah beli ;P

cha said...

skpn: jadi2..t'pks la buat blog baru about our xtvt ptg nih..ntah jd ke tak nih

skpn said...

Hey there, u got tagged! haha..
Do what you have to do.
I have done my part! :)

refer to this entry ok?

http://skpn-naru.blogspot.com/2008/12/i-got-tagged-and-so-will-you.html

good luck and have fun ok?